Even voorstellen

Bouwen en ontwikkelen op de jarenlange ervaring in digitalisatie en de gezondheidszorg

Wij zijn DigiDok. We zijn een e-health-startup, ontworpen door zorgexperts voor zorgexperts. Het is onze missie om de gezondheidszorg voor zorgverleners en patiënten slimmer en efficiënter te maken in een tijd van hoge werkdruk en dreigende personeelstekorten in de zorg. Wij zetten onze medische en digitale expertise in om digitale tools te ontwikkelen, te optimaliseren en te schalen die ervoor zorgen dat patiënt en zorgverlener dichter bij elkaar komen. En dat doen we samen met zorgverleners en ICT-bedrijven die ook streven naar digitale oplossingen die de patiënt, zorgverlener en maatschappij vooruit helpen.

Ons team

Inez Teunissen

CEO

Innovatie, strategie en klantgerichtheid zijn woorden die Inez typeren. Ze heeft een master in International Business en bijna 20 jaar ervaring in management, innovatie en strategie.

Haar passie voor innoveren en vernieuwen van producten en processen lopen als rode draad door haar carrière. Van de oprichting van Ditzo, het turnaround management van a.s.r. Schade, waar ze aan de basis stond van de volledige herontwikkeling van het productassortiment, tot aan de start van DigiDok.

Elke dag werkt Inez met veel plezier aan het verbeteren en slimmer maken van de gezondheidszorg. 

Bertus Buitenhuis

COO

Bertus heeft meer dan 15 jaar ervaring in productmanagement en IT in de gezondheidszorg. Na zijn studie Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft begon hij als consultant bij Chipsoft, marktleider in ziekenhuis-automatisering. Deze markt kenmerkt zich door complexe ketens, een hoge mate van politiek en uiterste zorgvuldigheid. Van Chipsoft maakte hij de overstap naar Topicus Zorg, een van de meest innovatieve en vooruitstrevende systeemhuizen. Topicus is met name actief in de huisartsenzorg.

Daarna is Bertus meerdere jaren acties geweest als consultant in de gezondheidszorg, met name de huisartsenzorg en thuiszorg. Bertus zijn specialisme is IT in de gezondheidszorg, digitaal samenwerken van zorgprofessionals rondom de patient, digitalisering in de zorg en projectmanagement.

Dianne Jaspers

Chief Medical Officer

Dianne is onze Chief Medical Officer en levert met haar kennis als huisarts en bestuurder in de eerste lijn een bijdrage aan de ontwikkeling en implementatie van onze producten en diensten. De maatschappelijke ontwikkelingen dwingen ons om de zorg te veranderen, willen we in de toekomst nog goede, kwalitatieve zorg kunnen leveren. Door samen met zorgverleners een actieve rol te pakken, kunnen we bijdragen aan een meer toekomstbestendige zorg die waarde toevoegt voor patiënt en zorgverlener.

Afgelopen jaren is zij medisch directeur van Huisartsen Eemland geweest en heeft de lancering van Spreekuur.nl geïnitieerd binnen de huisartsenpost. Als bestuurslid van Ineen (tot sept 2021) heeft ze de portefeuille acute zorg en Personeel en Arbeid beheerd.

Pien Bouman

Medisch Product manager

Bijdragen aan medische innovaties, dat is wat Pien wil. Daarom heeft ze de bachelor Medische Natuurwetenschappen en de onderzoeksmaster Biomedical Technology and Physics gevolgd aan de Vrije Universiteit. Ze heeft geleerd om de grondbeginselen van natuurkunde en biologie te vertalen naar biomedisch-technische oplossingen voor de gezondheidszorg. Ze zet deze kennis en vaardigheden graag in om de gezondheidszorg te verbeteren. Als medisch productontwikkelaar werkt Pien aan nieuwe producten en het optimaliseren en ontwikkelen van onze behandelgebieden en producten.

Emmely Pennings

Medisch Product Manager

Emmely heeft een brede achtergrond in de gezondheidswetenschappen met de bachelor Gezondheid & Maatschappij en de master Social Policy & Public Health. Tijdens het eerste jaar van haar studie werd haar interesse in zorginnovaties al gewekt en gedurende de jaren groeide de ambitie om hier een bijdrage aan te leveren. 

Na haar studie heeft ze gewerkt als Zorg Consultant bij een grote ouderenzorgorganisatie waar veel aandacht was voor het werken met zorginnovaties op de werkvloer. Als Medisch Product Ontwikkelaar werkt Emmely met een kritische en creatieve blik aan het optimaliseren en ontwikkelen van behandelgebieden en producten.

Tharanghi Logendran

MEDISCH PRODUCT ONTWIKKELAAr

Tharanghi Logendran is bij Digidok gestart als medisch product ontwikkelaar. Ze heeft altijd de ambitie gehad om te werken in de zorg, maar was ook erg geïnteresseerd in techniek en innovatie; twee ambities die tot uiting zijn gekomen in haar keuze om de studie Technische Geneeskunde te volgen in Twente. Als technisch geneeskundige is ze opgeleid tot medisch professional die ervaring heeft met zorg aan het bed, maar ook met technische innovatie in de zorg. Tijdens haar opleiding heeft ze verschillende onderzoeken gedaan naar het verbeteren en optimaliseren van ziekenhuiszorg, waarbij de patiënt altijd centraal stond. Deze ervaring en kennis wil Tharanghi inzetten om in de rol van medisch product ontwikkelaar de zorg efficiënter en effectiever te maken, waar zowel zorgverlener en patiënt profijt van hebben.

Lisa Geurts

project coordinator

Lisa heeft tijdens haar studie creatieve business geleerd om op een creatieve manier naar complexe vraagstukken te kijken en innovatieve oplossingen te bedenken. 

Haar interesse in de zorgsector werd gewekt tijdens een onderzoek waarin ze keek naar de optimale inzet van digitale ondersteuning, zoals apps. 

Gedurende dit onderzoek groeide Lisa’s ambitie om een waardevolle bijdrage te leveren aan de zorg. Nu zet ze graag haar kennis en ervaring in om de rol van Project Coördinator bij DigiDok te vervullen.

Lonneke Reitsma

HEALTHCARE CONSULTANT

De zorg heeft mij altijd geïnteresseerd. Digitalisering en dan met name de technische kant daarvan ook. Ik kom uit een familie met techneuten en ondernemers. Als marketing manager ben ik veel betrokken geweest bij het bedenken, ontwikkelen en implementeren van digitale innovaties. Dit brengt niet alleen een verandering in het gebruik van tools maar ook een verandering in de manier van werken, wat leidt tot impact op het gehele bedrijfsproces en -resultaat.

Slimme implementaties van digitale innovaties en het verbeteren van elektronische gegevens uitwisseling hebben grote impact op de totale zorgketen en kunnen heel waardevol  zijn. Ik vind mijn passie in het implementeren van digitale oplossingen: niet als doel, wel als middel. Met veel plezier zet ik mij vanuit DigiDok in om projecten te leiden, begeleiden en faciliteren om digitale transformaties te embedden binnen het zorgdomein. Digitaal waar kan en waar het een waardevolle bijdrage levert!

Florence van der Wal

Assistent medische ontwikkeling

Florence heeft van jongs af aan affiniteit met de gezondheidszorg. Ze assisteert het team om ervoor te zorgen dat de ontwikkelingen sneller kunnen verlopen. Ze steekt graag haar handen uit de mouwen om anderen te helpen en leert snel. Florence weet van aanpakken en zet graag een tandje bij. Florence combineert het werk bij DigiDok met haar studie.

Sjors van Dijk

Assistent medische ontwikkeling

Sjors bevindt zich in de boeiende wereld van Technische Geneeskunde aan de Universiteit Twente, waar zijn liefde voor technologie en gezondheidszorg samenkomen. Met zijn enthousiasme, doelgerichte aanpak en gedrevenheid, zet hij zijn passies in om anderen te ondersteunen. In zijn rol als assistent medische ontwikkeling past Sjors zijn interessegebieden op toe, met als voornaamste doel bij te dragen aan een verbetering van de kwaliteit van zorg.

Julia Kremers

stagiaire

Julia doet haar afstudeeronderzoek voor de master Social Challenges, Policies, and Intervention bij DigiDok, waarbij ze zich zal richten op Spreekuur.nl. Dat Julia affiniteit heeft met zorg is licht uitgedrukt. Na het behalen van haar bachelor Ergotherapie is ze doorgegaan met haar master, die ze gecombineerd heeft met werken als ergotherapeut. Ze heeft gezien dat de werkdruk in de zorg voor verschillende disciplines hoog kan oplopen. Hierdoor is haar interesse en passie ontstaan om bij te dragen aan efficiëntere zorg voor zowel de zorgvrager als -verlener. De rol van digitalisering en medische producten sluit hier perfect op aan.

Medische adviesraad

Caroline Norg

Huisarts

Caroline Norg-Schulpen is praktijkhoudend huisarts. Ze werkt met een fijn team in een dorpspraktijk in het mooie Haelen, midden Limburg. Ze denkt veel na over kwaliteitsverbeteringen en is testpraktijk voor onder meer MicroHIS.

Vivienne Westerling

Huisarts

Vivienne Westerling is praktijkhoudend huisarts in Kattenbroek Amersfoort. Daarnaast is Vivienne Digiarts bij Huisartsenpost Eemland.

Hilde van der Kallen

HUISARTS

Hilde van der Kallen is praktijkhoudend huisarts. Ze werkt prettig samen als praktijkhouder in een duo-maatschap in Rotterdam Charlois. Naast gewone diensten doet ze regelmatig Digihap diensten op de huisartsenpost.

Vacatures

Volg ons op LinkedIn!

Volg ons op LinkedIn en mis nooit meer onze laatste updates en ontwikkelingen