Even voorstellen

Bouwen en ontwikkelen op de jarenlange ervaring in digitalisatie en de gezondheidszorg

Wij zijn DigiDok. We zijn een e-health-startup, ontworpen door zorgexperts voor zorgexperts. Het is onze missie om de gezondheidszorg voor zorgverleners en patiënten slimmer en efficiënter te maken in een tijd van hoge werkdruk en dreigende personeelstekorten in de zorg. Wij zetten onze medische en digitale expertise in om digitale tools te ontwikkelen, te optimaliseren en te schalen die ervoor zorgen dat patiënt en zorgverlener dichter bij elkaar komen. En dat doen we samen met zorgverleners en ICT-bedrijven die ook streven naar digitale oplossingen die de patiënt, zorgverlener en maatschappij vooruit helpen.

Ons team

Inez Teunissen

CEO

Innovatie, strategie, verandering en klantdenken zit in haar DNA. Al tijdens haar studie International Business, koos ze voor de specialisatie Marketing en Innovatie. Het innoveren van producten en processen loopt ook als een rode draad door haar carrière. Van het opzetten van Ditzo (en het zorgbedrijf van Ditzo), en Start Green (innovatieve venture capital fondsen voor startups) en turnaround management van a.s.r. Schade, waarbij ze aan de basis stond van de herontwikkeling van het gehele productenpallet en her vernieuwde bedrijfsonderdeel.

In 2016 besloot zij haar kennis en vaardigheden in te zetten voor maatschappelijke bedrijven en organisaties. Eerst als directeur van StartupUtrecht, onderdeel van StartupDelta/Techleap, later als country manager van dé e-revolutie uit Scandinavië: Min Doktor. Voor deze digitale zorgverlener met wereldwijd 400.000 gebruikers begeleidde zij de Nederlandse uitrol. Om de digitalisering in de gezondheidszorg te versnellen is zij samen met Bertus DigiDok begonnen.

Bertus Buitenhuis

COO

Bertus heeft meer dan 15 jaar ervaring in productmanagement en IT in de gezondheidszorg. Na zijn studie Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft begon hij als consultant bij Chipsoft, marktleider in ziekenhuis-automatisering. Deze markt kenmerkt zich door complexe ketens, een hoge mate van politiek en uiterste zorgvuldigheid. Van Chipsoft maakte hij de overstap naar Topicus Zorg, een van de meest innovatieve en vooruitstrevende systeemhuizen. Topicus is met name actief in de huisartsenzorg.

Daarna is Bertus meerdere jaren acties geweest als consultant in de gezondheidszorg, met name de huisartsenzorg en thuiszorg. Bertus zijn specialisme is IT in de gezondheidszorg, digitaal samenwerken van zorgprofessionals rondom de patient, digitalisering in de zorg en projectmanagement.

Dianne Jaspers

Chief Medical Officer

Dianne is onze Chief Medical Officer en levert met haar kennis als huisarts en bestuurder in de eerste lijn een bijdrage aan de ontwikkeling en implementatie van onze producten en diensten. De maatschappelijke ontwikkelingen dwingen ons om de zorg te veranderen, willen we in de toekomst nog goede, kwalitatieve zorg kunnen leveren. Door samen met zorgverleners een actieve rol te pakken, kunnen we bijdragen aan een meer toekomstbestendige zorg die waarde toevoegt voor patiënt en zorgverlener.

Afgelopen jaren is zij medisch directeur van Huisartsen Eemland geweest en heeft de lancering van Spreekuur.nl geïnitieerd binnen de huisartsenpost. Als bestuurslid van Ineen (tot sept 2021) heeft ze de portefeuille acute zorg en Personeel en Arbeid beheerd.

Pien Bouman

Medisch Product Ontwikkelaar

Bijdragen aan medische innovaties, dat is wat Pien wil. Daarom heeft ze de bachelor Medische Natuurwetenschappen en de onderzoeksmaster Biomedical Technology and Physics gevolgd aan de Vrije Universiteit. Ze heeft geleerd om de grondbeginselen van natuurkunde en biologie te vertalen naar biomedisch-technische oplossingen voor de gezondheidszorg. Ze zet deze kennis en vaardigheden graag in om de gezondheidszorg te verbeteren. Als medisch productontwikkelaar werkt Pien aan nieuwe producten en het optimaliseren en ontwikkelen van onze behandelgebieden en producten.

Emmely Pennings

Medisch Product Ontwikkelaar

Emmely heeft een brede achtergrond in de gezondheidswetenschappen met de bachelor Gezondheid & Maatschappij en de master Social Policy & Public Health. Tijdens het eerste jaar van haar studie werd haar interesse in zorginnovaties al gewekt en gedurende de jaren groeide de ambitie om hier een bijdrage aan te leveren. 

Na haar studie heeft ze gewerkt als Zorg Consultant bij een grote ouderenzorgorganisatie waar veel aandacht was voor het werken met zorginnovaties op de werkvloer. Als Medisch Product Ontwikkelaar werkt Emmely met een kritische en creatieve blik aan het optimaliseren en ontwikkelen van behandelgebieden en producten.

Rianne Schram

Healthcare consultant

Al tijdens haar master voeding en gezondheidswetenschappen was Rianne geïnteresseerd om te begrijpen hoe mensen regie kunnen nemen over hun eigen gezondheid. Vanuit die motivatie zet Rianne zich al 10 jaar in om nieuwe ontwikkelingen in de zorg te realiseren. Hierbij staan het verbinden van mensen, het vertalen van de medische wetenschap naar praktische toepasbaarheid en optimalisatie van processen centraal. Haar carrière begon in de coördinatie en uitvoer van klinische trials voor nieuwe geneesmiddelen.

Rianne begeleidde tientallen ziekenhuizen met het gebruik van nieuwe systemen en processen. Vervolgens heeft ze commerciële en medische rollen in de farmaceutische industrie bekleed. Met haar ervaring in educatie-projecten in het zorgveld tot aan de co-creatie van medisch digitale hulptools in de Scandinavische markt, brengt Rianne kennis en een drive met zich mee om verschillende partijen in de zorg en IT met elkaar te verbinden.

Rianne krijgt energie van het analyseren van vraagstukken vanuit een multidisciplinaire aanpak, om deze vervolgens om te buigen naar projecten die impact maken voor de patiënt & zorgverlener. Als consultant zet zij zich graag in om gezamenlijk vraagstukken rondom de organisatie & optimalisatie van patiëntenzorg aan te pakken.

Sil Nitrauw

Healthcare consultant

Sil heeft altijd een voorliefde voor de zorg gehad. Daarom is hij niet alleen opgeleid tot gezondheidswetenschapper, maar heeft hij ook ervaring in de zorg aan het bed. Tijdens zijn studie heeft hij de passie gekregen om zich in te zetten voor goede implementatie van zorginnovaties. Niet alleen omdat dat belangrijk is voor de toekomst van de zorg, maar vooral omdat een goede implementatie zorgt voor minder werkdruk voor de zorgende. 

Sil gaat graag aan de slag met complexe problemen, waar hij zijn creativiteit en praktisch inzicht kan inzetten om tot heldere en concrete oplossingen te komen. Hij gebruikt zijn inhoudelijke ervaring en inzicht in de zorg op de vloer om te komen tot plannen die voor alle lagen van zorgverleners nuttig en motiverend zijn.

Lonneke Reitsma

Healthcare consultant

De zorg heeft mij altijd geïnteresseerd. Digitalisering en dan met name de technische kant daarvan ook. Ik kom uit een familie met techneuten en ondernemers. Als marketing manager ben ik veel betrokken geweest bij het bedenken, ontwikkelen en implementeren van digitale innovaties. Dit brengt niet alleen een verandering in het gebruik van tools maar ook een verandering in de manier van werken, wat leidt tot impact op het gehele bedrijfsproces en -resultaat.

Slimme implementaties van digitale innovaties en het verbeteren van elektronische gegevens uitwisseling hebben grote impact op de totale zorgketen en kunnen heel waardevol  zijn. Ik vind mijn passie in het implementeren van digitale oplossingen: niet als doel, wel als middel. Met veel plezier zet ik mij vanuit DigiDok in om projecten te leiden, begeleiden en faciliteren om digitale transformaties te embedden binnen het zorgdomein. Digitaal waar kan en waar het een waardevolle bijdrage levert!

Tharanghi Logendran

MEDISCH PRODUCT ONTWIKKELAAr

Tharanghi Logendran is bij Digidok gestart als medisch product ontwikkelaar. Ze heeft altijd de ambitie gehad om te werken in de zorg, maar was ook erg geïnteresseerd in techniek en innovatie; twee ambities die tot uiting zijn gekomen in haar keuze om de studie Technische Geneeskunde te volgen in Twente. Als technisch geneeskundige is ze opgeleid tot medisch professional die ervaring heeft met zorg aan het bed, maar ook met technische innovatie in de zorg. Tijdens haar opleiding heeft ze verschillende onderzoeken gedaan naar het verbeteren en optimaliseren van ziekenhuiszorg, waarbij de patiënt altijd centraal stond. Deze ervaring en kennis wil Tharanghi inzetten om in de rol van medisch product ontwikkelaar de zorg efficiënter en effectiever te maken, waar zowel zorgverlener en patiënt profijt van hebben.

Victor Van Der Sman

Data analist

Victor is een enthousiaste student van het Amsterdam University College en specialiseert zich in datascience en IT. Daarnaast heeft hij in zijn studie meerdere medische vakken gevolgd. Zijn interesse ligt vooral bij het werken en verwerken van nieuwe grote databanken en het leren van nieuwe technieken. Als data analist analyseert en optimaliseert hij onze behandelgebieden en -processen. Ook bouwt hij nieuwe beslisbomen voor SmartConsult.

Florence van der Wal

Assistent medische ontwikkeling

Florence heeft van jongs af aan affiniteit met de gezondheidszorg. Ze assisteert het team om ervoor te zorgen dat de ontwikkelingen sneller kunnen verlopen. Ze steekt graag haar handen uit de mouwen om anderen te helpen en leert snel. Florence weet van aanpakken en zet graag een tandje bij. Florence combineert het werk bij DigiDok met haar studie.

Hannah Kersbergen

Stagiaire

De fysiologie van het menselijk lichaam heeft Hannah altijd al gefascineerd. Daarom heeft ze de studie Biomedische wetenschappen gedaan. Om haar horizon te verbreden is ze momenteel bezig met de master Science, Business & Policy aan de Rijksuniversiteit Groningen. Dit is een speciale track binnen de master Biomedical Sciences en gaat over de integratie van wetenschap in het bedrijfsleven en in het beleidsproces. Voor deze studie loopt Hannah nu stage bij DigiDok om voor het eerst te proeven aan het werken in een start-up en om een wetenschappelijk onderbouwd strategisch advies te geven. Met haar kennis, creativiteit en enthousiasme hoopt ze een steentje bij te dragen aan het optimaliseren van de digitale gezondheidszorg.

DigiDog

Kantoorhond

Onze kantoorhond, DigiDog, is een uiterst trouw teamlid. Hij houdt van wandelen en knuffelen.

Vacatures

Volg ons op LinkedIn!

Volg ons op LinkedIn en mis nooit meer onze laatste updates en ontwikkelingen