Even voorstellen

Bouwen en ontwikkelen op de jarenlange ervaring in digitalisatie en de gezondheidszorg

Wij zijn DigiDok. We zijn een e-health-startup, ontworpen door zorgexperts voor zorgexperts. Het is onze missie om de gezondheidszorg voor zorgverleners en patiënten slimmer en efficiënter te maken in een tijd van hoge werkdruk en dreigende personeelstekorten in de zorg. Wij zetten onze medische en digitale expertise in om digitale tools te ontwikkelen, te optimaliseren en te schalen die ervoor zorgen dat patiënt en zorgverlener dichter bij elkaar komen. En dat doen we samen met zorgverleners en ICT-bedrijven die ook streven naar digitale oplossingen die de patiënt, zorgverlener en maatschappij vooruit helpen.

Ons team

Inez Teunissen

CEO

Innovatie, strategie, verandering en klantdenken zit in haar DNA. Al tijdens haar studie International Business, koos ze voor de specialisatie Marketing en Innovatie. Het innoveren van producten en processen loopt ook als een rode draad door haar carrière. Van het opzetten van Ditzo (en het zorgbedrijf van Ditzo), en Start Green (innovatieve venture capital fondsen voor startups) en turnaround management van a.s.r. Schade, waarbij ze aan de basis stond van de herontwikkeling van het gehele productenpallet en her vernieuwde bedrijfsonderdeel.

In 2016 besloot zij haar kennis en vaardigheden in te zetten voor maatschappelijke bedrijven en organisaties. Eerst als directeur van StartupUtrecht, onderdeel van StartupDelta/Techleap, later als country manager van dé e-revolutie uit Scandinavië: Min Doktor. Voor deze digitale zorgverlener met wereldwijd 400.000 gebruikers begeleidde zij de Nederlandse uitrol. Om de digitalisering in de gezondheidszorg te versnellen is zij samen met Bertus DigiDok begonnen.

Bertus Buitenhuis

COO

Bertus heeft meer dan 15 jaar ervaring in productmanagement en IT in de gezondheidszorg. Na zijn studie Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft begon hij als consultant bij Chipsoft, marktleider in ziekenhuis-automatisering. Deze markt kenmerkt zich door complexe ketens, een hoge mate van politiek en uiterste zorgvuldigheid. Van Chipsoft maakte hij de overstap naar Topicus Zorg, een van de meest innovatieve en vooruitstrevende systeemhuizen. Topicus is met name actief in de huisartsenzorg.

Daarna is Bertus meerdere jaren acties geweest als consultant in de gezondheidszorg, met name de huisartsenzorg en thuiszorg. Bertus zijn specialisme is IT in de gezondheidszorg, digitaal samenwerken van zorgprofessionals rondom de patient, digitalisering in de zorg en projectmanagement.

Dianne Jaspers

Chief Medical Officer

Dianne is onze Chief Medical Officer en levert met haar kennis als huisarts en bestuurder in de eerste lijn een bijdrage aan de ontwikkeling en implementatie van onze producten en diensten. De maatschappelijke ontwikkelingen dwingen ons om de zorg te veranderen, willen we in de toekomst nog goede, kwalitatieve zorg kunnen leveren. Door samen met zorgverleners een actieve rol te pakken, kunnen we bijdragen aan een meer toekomstbestendige zorg die waarde toevoegt voor patiënt en zorgverlener.

Afgelopen jaren is zij medisch directeur van Huisartsen Eemland geweest en heeft de lancering van Spreekuur.nl geïnitieerd binnen de huisartsenpost. Als bestuurslid van Ineen (tot sept 2021) heeft ze de portefeuille acute zorg en Personeel en Arbeid beheerd.

Pien Bouman

Medisch Product manager

Bijdragen aan medische innovaties, dat is wat Pien wil. Daarom heeft ze de bachelor Medische Natuurwetenschappen en de onderzoeksmaster Biomedical Technology and Physics gevolgd aan de Vrije Universiteit. Ze heeft geleerd om de grondbeginselen van natuurkunde en biologie te vertalen naar biomedisch-technische oplossingen voor de gezondheidszorg. Ze zet deze kennis en vaardigheden graag in om de gezondheidszorg te verbeteren. Als medisch productontwikkelaar werkt Pien aan nieuwe producten en het optimaliseren en ontwikkelen van onze behandelgebieden en producten.

Emmely Pennings

Medisch Product Ontwikkelaar

Emmely heeft een brede achtergrond in de gezondheidswetenschappen met de bachelor Gezondheid & Maatschappij en de master Social Policy & Public Health. Tijdens het eerste jaar van haar studie werd haar interesse in zorginnovaties al gewekt en gedurende de jaren groeide de ambitie om hier een bijdrage aan te leveren. 

Na haar studie heeft ze gewerkt als Zorg Consultant bij een grote ouderenzorgorganisatie waar veel aandacht was voor het werken met zorginnovaties op de werkvloer. Als Medisch Product Ontwikkelaar werkt Emmely met een kritische en creatieve blik aan het optimaliseren en ontwikkelen van behandelgebieden en producten.

Tharanghi Logendran

MEDISCH PRODUCT ONTWIKKELAAr

Tharanghi Logendran is bij Digidok gestart als medisch product ontwikkelaar. Ze heeft altijd de ambitie gehad om te werken in de zorg, maar was ook erg geïnteresseerd in techniek en innovatie; twee ambities die tot uiting zijn gekomen in haar keuze om de studie Technische Geneeskunde te volgen in Twente. Als technisch geneeskundige is ze opgeleid tot medisch professional die ervaring heeft met zorg aan het bed, maar ook met technische innovatie in de zorg. Tijdens haar opleiding heeft ze verschillende onderzoeken gedaan naar het verbeteren en optimaliseren van ziekenhuiszorg, waarbij de patiënt altijd centraal stond. Deze ervaring en kennis wil Tharanghi inzetten om in de rol van medisch product ontwikkelaar de zorg efficiënter en effectiever te maken, waar zowel zorgverlener en patiënt profijt van hebben.

Rianne Schram

Healthcare consultant

Al tijdens haar master voeding en gezondheidswetenschappen was Rianne geïnteresseerd om te begrijpen hoe mensen regie kunnen nemen over hun eigen gezondheid. Vanuit die motivatie zet Rianne zich al 10 jaar in om nieuwe ontwikkelingen in de zorg te realiseren. Hierbij staan het verbinden van mensen, het vertalen van de medische wetenschap naar praktische toepasbaarheid en optimalisatie van processen centraal. Haar carrière begon in de coördinatie en uitvoer van klinische trials voor nieuwe geneesmiddelen.

Rianne begeleidde tientallen ziekenhuizen met het gebruik van nieuwe systemen en processen. Vervolgens heeft ze commerciële en medische rollen in de farmaceutische industrie bekleed. Met haar ervaring in educatie-projecten in het zorgveld tot aan de co-creatie van medisch digitale hulptools in de Scandinavische markt, brengt Rianne kennis en een drive met zich mee om verschillende partijen in de zorg en IT met elkaar te verbinden.

Rianne krijgt energie van het analyseren van vraagstukken vanuit een multidisciplinaire aanpak, om deze vervolgens om te buigen naar projecten die impact maken voor de patiënt & zorgverlener. Als consultant zet zij zich graag in om gezamenlijk vraagstukken rondom de organisatie & optimalisatie van patiëntenzorg aan te pakken.

Lonneke Reitsma

HEALTHCARE CONSULTANT

De zorg heeft mij altijd geïnteresseerd. Digitalisering en dan met name de technische kant daarvan ook. Ik kom uit een familie met techneuten en ondernemers. Als marketing manager ben ik veel betrokken geweest bij het bedenken, ontwikkelen en implementeren van digitale innovaties. Dit brengt niet alleen een verandering in het gebruik van tools maar ook een verandering in de manier van werken, wat leidt tot impact op het gehele bedrijfsproces en -resultaat.

Slimme implementaties van digitale innovaties en het verbeteren van elektronische gegevens uitwisseling hebben grote impact op de totale zorgketen en kunnen heel waardevol  zijn. Ik vind mijn passie in het implementeren van digitale oplossingen: niet als doel, wel als middel. Met veel plezier zet ik mij vanuit DigiDok in om projecten te leiden, begeleiden en faciliteren om digitale transformaties te embedden binnen het zorgdomein. Digitaal waar kan en waar het een waardevolle bijdrage levert!

Florence van der Wal

Assistent medische ontwikkeling

Florence heeft van jongs af aan affiniteit met de gezondheidszorg. Ze assisteert het team om ervoor te zorgen dat de ontwikkelingen sneller kunnen verlopen. Ze steekt graag haar handen uit de mouwen om anderen te helpen en leert snel. Florence weet van aanpakken en zet graag een tandje bij. Florence combineert het werk bij DigiDok met haar studie.

Evi Buitenhuis

ASSISTENT MEDISCHE ONTWIKKELING

Evi is creatief en analytisch. Het geeft haar energie om games en websites te designen. Daarom studeert Evi aan het Saxion in Enschede en specialiseert ze zich in Creative Media and Game Technologie. Ze zet deze kennis en vaardigheden in bij het programmeren en testen van behandelgebieden. 

Hannah Kersbergen

Assistent medische ontwikkeling

De fysiologie van het menselijk lichaam heeft Hannah altijd al gefascineerd. Daarom heeft ze de studie Biomedical Sciences in Groningen gedaan. Binnen haar master heeft ze de track Science, Business & Policy gevolgd en heeft ze daar geleerd om een brug te slaan tussen de wetenschap en de maatschappij. Met haar kennis, creativiteit en enthousiasme hoopt ze als assistent medische ontwikkeling een steentje bij te dragen aan het verbeteren van de digitale gezondheidszorg.

DigiDog

Kantoorhond

Onze kantoorhond, DigiDog, is een uiterst trouw teamlid. Hij houdt van wandelen en knuffelen.

Vacatures

Volg ons op LinkedIn!

Volg ons op LinkedIn en mis nooit meer onze laatste updates en ontwikkelingen