Onze diensten

Consultancy

Digitalisatie en optimalisatie van zorgprocessen

In een tijd van hoge werkdruk en dreigende personeelstekorten is het belangrijk eHealth en andere digitale oplossingen niet worden toegevoegd aan een oud zorgproces, maar die processen fundamenteel anders in te richten. Techniek is niet het doel op zich, maar een middel om het anders te doen. Wij helpen bij het vormgeven van nieuwe processen en het daadwerkelijk implementeren van het nieuwe proces.

Domein overstijgend werken

Een toename in zorgvraag maar tekort aan personeel, hoe ga je daarmee om? Regionale samenwerking en de juiste zorg op de juiste plek is de nieuwe norm om een efficiëntie slag te maken. Dit vereist een duidelijke visie op samenwerking en werkafspraken over de praktische invulling hiervan.

Ouderenzorg

Om de juiste zorg op de juiste plaats te waarborgen voor kwetsbare ouderen is samenwerking onmisbaar. Wij ondersteunen in alle onderdelen van die samenwerking. Van het samen vormen van een ambitie, tot aan het inrichten van samenwerkingsprocessen of het implementeren van netwerkinformatiesystemen.

Transmurale overdracht van gegevens

Er is een toename aan (online) dienstverlening om gegevens uit te wisselen tussen patiënt & zorgprofessionals en tussen zorgprofessionals. Welke behoefte is er en welke systemen vervullen deze. Wij helpen bij het verbinden van zorg en ICT.​

oudere

Wij werken samen met:

De klant aan het woord

Volg ons op LinkedIn!

Volg ons op LinkedIn en mis nooit meer onze laatste updates en ontwikkelingen