Ontdek de kracht van digitaal werken met Spreekuur.nl!

1713779840257

In de afgelopen drie weken hebben we bij Dokter Drenthe training gegeven over Spreekuur.nl, en wat was het een succes! Samen met de triagisten hebben we ingezoomd op het efficiënt werken met Spreekuur.nl op de huisartsenpost. Het doel? Om alle triagisten te enthousiasmeren, draagvlak te creëren voor het gebruik van Spreekuur.nl en om hun vaardigheden in het werken met dit platform naar een hoger niveau te tillen.

De trainingen waren niet alleen informatief, maar ook inspirerend. Van ervaren triagisten tot zij die nog aan hun eerste consulten moesten beginnen: de diversiteit in het publiek maakte de sessies voor iedereen waardevol en relevant. Het was geweldig om te zien hoe zelfs degenen die aanvankelijk twijfelden, zoals een van de deelnemers, zei: “Ik wist niet wat ik van deze training moest verwachten maar toch heb ik veel nieuwe dingen geleerd en heb ik zin om Spreekuur.nl meer in te zetten.”

Met dit soort trainingen hopen we de kracht van digitaal werken steeds meer naar voren te brengen. Het verbeteren van de efficiëntie en het verhogen van de kwaliteit van de zorg zijn onze belangrijkste doelen, en we zijn blij dat we dit met Spreekuur.nl kunnen bereiken.

Wil je meer weten over hoe Spreekuur.nl jouw praktijk kan helpen? Neem gerust contact met ons op via info@digidok.nl. Samen kunnen we werken aan een meer efficiënte en digitale toekomst voor de gezondheidszorg.

Spreekuur.nl

Spreekuur.nl is een initiatief van ICT-leveranciers Topicus en DigiDok. Het begon in maart 2020, begin coronacrisis, in huisartsenpost Eemland in Amersfoort en Barneveld. Een maand later sloot ook huisartsenpost Drenthe aan. In eerste instantie was het bedoeld als tool voor digitale huisartsenposten voor dringende vragen in de avonden en weekenden. Inmiddels is Spreekuur.nl 24/7 beschikbaar bij zo’n 44 huisartsenpraktijken door het hele land en bij tien spoedposten in vier regio’s. Huisartsenpraktijken gebruiken Spreekuur.nl als middel om digitale vragen van hun eigen patiënten veilig en snel te kunnen beantwoorden. Veelvoorkomende vragen van patiënten in Spreekuur.nl gaan over huidklachten, been-/knie-/heup-klachten, oogklachten, rug-/nek-/schouderklachten, anticonceptie en hoesten.

Deel dit bericht

Volg ons op LinkedIn!

Volg ons op LinkedIn en mis nooit meer onze laatste updates en ontwikkelingen