Digitalisatie

Digitale Tools

Digitale consultvoering met Spreekuur.nl

DigiDok is specialist in goed voorbereide digitale consultvoering voor huisartsen en huisartsenposten. Samen met onze businesspartner Topicus hebben we Spreekuur.nl ontwikkeld, een volledig geïntegreerd platform voor huisartsenposten, huisartsenpraktijken en zorggroepen om consultvoering volledig digitaal te kunnen doen. Sinds maart 2020 hebben we inmiddels ruim 60.000 consulten digitaal ondersteund met onze digitale triages, anamneses, geautomatiseerde samenvattingen en antwoordsjablonen om snel advies te kunnen geven of een behandeling te starten.

Digitale consultvoorbereiding met SmartConsult

Online consultvoorbereiding voor huisartsenplatformen en -portalen met onze SmartConsult module. Patiënten bereiden gestructureerd hun afspraak of e-consult voor. Alle relevante informatie wordt uitgevraagd d.m.v. beslisbomen en algoritmes. SmartConsult wordt volledig geïntegreerd in het patientenplatform en het HIS. Dus geen extra applicatie of dubbele systemen. DigiDok SmartConsult module is nu al verkrijgbaar via het patiëntenportaal van Pharmeon (Uw Zorg online) en Cory.care.

Efficiënterwerkproces met TemplateDoc in het HIS

Zorgverleners kunnen met TemplateDoc patiënten snel van medisch advies voorzien en een beleid starten. TemplateDoc is een module met antwoordsjablonen in het HIS. TemplateDoc bevat, naast begripvolle en patiëntvriendelijke teksten, uitleg over de klachten, medisch advies, het beoogd beleid en een vangnet. Daarnaast zijn de antwoordsjablonen gekoppeld aan gegevens die automatisch in het systeem ingevuld kunnen worden. Op deze manier wordt de zorgverlener veel werk uit handen genomen en wordt veel tijd bespaard op administratie.

De voordelen van TemplateDoc
  • Minder handelingen en administratie
  • Altijd up tot date o.b.v. de laatste richtlijnen
  • Veilig: altijd inclusief een vangnet
  • Meer tijd en aandacht voor de patiënt
  • Ook in het Engels beschikbaar
  • Maakt gedelegeerd werken mogelijk

Wij werken samen met:

Volg ons op LinkedIn!

Volg ons op LinkedIn en mis nooit meer onze laatste updates en ontwikkelingen