Consultvoorbereiding POH-GGZ

Op de POH-GGZ bijeenkomst van Onze Huisartsen in Arnhem is de nieuwe vragenlijst ‘Consultvoorbereiding POH-GGZ/huisarts incl. 4DKL’ in VIPlive gepresenteerd!

De vragenlijst is door DigiDok in samenwerking met Onze Huisartsen en Topicus ontwikkeld, vanuit de wens van Onze Huisartsen om een vragenlijst uit te kunnen sturen ter voorbereiding op een (eerste) consult met de POH-GGZ/huisarts. Het is een vragenlijst die de patiënt activeert en belangrijke informatie oplevert waarop doorgevraagd kan worden tijdens het consult. Naast de 4DKL worden een aantal verdiepende vragen gesteld over de klachten, leefomstandigheden en verwachtingen van de patiënt. 

Vanaf deze week start Onze Huisartsen met het gebruik ervan en ondertussen gaan DigiDoc en Topicus verder met de doorontwikkeling. Hierbij kijken we uit naar een versie waarin de POH-GGZ bijvoorbeeld ook notities kan toevoegen aan het rapport, alerts bij suïcidaliteit en psychotische kenmerken en een automatisch gegenereerde samenvatting in de SOEP kan plaatsen.

Volg ons op LinkedIn!

Volg ons op LinkedIn en mis nooit meer onze laatste updates en ontwikkelingen