Al ruim 5.000 huisartsenconsulten via SmartConsult

Digidok_SmartConsult_social_1-2-–-1

Inmiddels hebben we 5.000 huisartsenconsulten voorbereid met onze DigiDok SmartConsult module via Uw Zorg Online van Pharmeon en het Buurtdokters patiëntenportaal.

Met deze geïntegreerde module in Uw Zorg online en in het Buurtdokters patiëntenportaal bereidt de patiënt de afspraak voor. De huisarts ontvangt direct een medische samenvatting en beslisondersteunend advies bij de afspraak in het HIS. En dat scheelt tijd voor de assistent en de huisarts.

Praktijkhoudend huisarts Jort Berghuis is er blij mee. ‘Bij een online vraag mailde ik vroeger regelmatig heen-en-weer voor ik een goed beeld van de klacht had. Door SmartConsult heb ik direct alle benodigde informatie. En in mijn spreekkamer ervaar ik meer verdieping. Ik weet al wat het probleem is en ook de patiënt is voorafgaand aan het bezoek actief aan het denken gezet over zijn zorgvraag.’

Ben je ook geïnteresseerd in de mogelijkheden? Kijk op onze website of neem contact met ons op via Linkedin of mail (info@digidok.nl).

Deel dit bericht

Volg ons op LinkedIn!

Volg ons op LinkedIn en mis nooit meer onze laatste updates en ontwikkelingen