Inez

Inez Teunissen

CEO

Innovatie, verandering en klantdenken zit in haar DNA. Al tijdens haar studie International Business, koos ze voor de specialisatie Marketing en Innovatie. Het innoveren van producten en processen loopt ook als een rode draad door haar carrière. Van het opzetten van Ditzo (en het zorgbedrijf van Ditzo), en Start Green tot het runnen van innovatieve venture capital fondsen voor startups en turnaround management van a.s.r. Schade, waarbij ze aan de basis stond van de herontwikkeling van het gehele productenpallet.

In 2016 besloot zij haar kennis en vaardigheden in te zetten voor maatschappelijke bedrijven en organisaties. Eerst als directeur van StartupUtrecht, onderdeel van StartupDelta/Techleap, later als country manager van dé e-revolutie uit Scandinavië: Docly/Min Doktor. Voor deze digitale zorgverlener met wereldwijd 400.000 gebruikers begeleidde zij de Nederlandse uitrol.

Contact Info

Email:
Inez@digidok.nl

Linkedin:
Inez Teunissen

Telefoonnummer:
+316 2079 1956

_D615995-2

Bertus Buitenhuis

COO

Bertus heeft meer dan 15 jaar ervaring in productmanagement in de gezondheidszorg. Na zijn studie in Delft begon hij als consultant bij Chipsoft, marktleider in ziekenhuis-automatisering: een markt die zich kenmerkt door complexe ketens, een hoge mate van politiek en uiterste zorgvuldigheid. Van Chipsoft maakte hij de overstap naar Topicus Zorg, een van de meest innovatieve en vooruitstrevende systeemhuizen. Hij werd er uiteindelijk directeur van Protopics, een joint venture van Topicus en Promedico.

De afgelopen jaren richt Bertus zich als zelfstandig consultant op de samenwerking van zorgprofessionals rondom ouderen, met opdrachtgevers in de huisartsenzorg en thuiszorg. Hij heeft daarbij meerdere startups in de markt gezet, onder andere een koppeling tussen Nedap ONS, de marktleider in software voor de thuiszorg, en andere zorgverleners onder het label Samenwerken.it.

Contact Info

Email:
Bertus@digidok.nl

Linkedin:
Bertus Buitenhuis

Telefoonnummer:
+316 3643 2363

Dianne Jaspers

Dianne Jaspers

Chief Medical Officer
Dianne is onze Chief Medical Officer en levert met haar kennis als huisarts en bestuurder in de eerste lijn een bijdrage aan de ontwikkeling en implementatie van onze producten en diensten. De maatschappelijke ontwikkelingen dwingen ons om de zorg te veranderen, willen we in de toekomst nog goede, kwalitatieve zorg kunnen leveren. Door samen met zorgverleners een actieve rol te pakken, kunnen we bijdragen aan een meer toekomst bestendige zorg die waarde toevoegt voor patiënt en zorgverlener.

Afgelopen jaren is zij medisch directeur van Huisartsen Eemland geweest en heeft de lancering van Spreekuur.nl geïnitieerd binnen de huisartsenpost. Als bestuurslid van Ineen (tot sept 2021) heeft ze de portefeuille acute zorg en Personeel en Arbeid beheerd.

Contact Info

Email:
Dianne@digidok.nl

Linkedin:
Dianne Jaspers

Telefoonnummer:
+316 1263 5935

Profielfoto Lizzy

Lizzy Ruijs

Medisch Product Ontwikkelaar
Lizzy is een jonge enthousiaste professional met een bachelor in biomedische wetenschappen en een master gericht op management en beleid in de zorg op zak. Dat ze na haar studietijd een bijdrage zou gaan leveren aan de gezondheidszorg in Nederland was volgens Lizzy geen twijfel over mogelijk. Met name zorginnovatie is iets wat haar enorm boeit. Ze krijgt energie van vooruitgang en is graag bezig met vraagstukken over de concrete toepassing van vernieuwingen in de medische wereld. Daarbij speelt het menselijke aspect voor haar altijd een belangrijke rol. Als Medisch Product Ontwikkelaar werkt Lizzy samen met onze partners aan het optimaliseren en ontwikkelen van zorgpaden in een van onze innovatieve producten.

Contact Info

Email:
Lizzy@digidok.nl

Linkedin:
Lizzy Ruijs

Telefoonnummer:
+316 4983 1219

Pien Bouman

Pien Bouwman

Medisch Product Ontwikkelaar

Bijdragen aan medische innovaties, dat is wat Pien wil. Daarom heeft ze de bachelor Medische Natuurwetenschappen en de onderzoeksmaster Biomedical Technology and Physics gevolgd aan de Vrije Universiteit. Ze heeft geleerd om de grondbeginselen van natuurkunde en biologie te vertalen naar biomedisch-technische oplossingen voor de gezondheidszorg. Ze zet deze kennis en vaardigheden graag in om de gezondheidszorg te verbeteren. Als medisch productontwikkelaar werkt Pien aan nieuwe producten en het optimaliseren en ontwikkelen van onze behandelgebieden en producten.

Contact Info

Email:
Pien@digidok.nl

Linkedin:
Pien Bouman

Telefoonnummer:
+316 14541157

LinkedIn

Emmely Pennings

Medisch Product Ontwikkelaar

Emmely heeft een brede achtergrond in de gezondheidswetenschappen met de bachelor Gezondheid & Maatschappij en de master Social Policy & Public Health. Tijdens het eerste jaar van haar studie werd haar interesse in zorginnovaties al gewekt en gedurende de jaren groeide de ambitie om hier een bijdrage aan te leveren. Na haar studie heeft ze gewerkt als Zorg Consultant bij een grote ouderenzorgorganisatie waar veel aandacht was voor het werken met zorginnovaties op de werkvloer. Als Medisch Product Ontwikkelaar werkt Emmely met een kritische en creatieve blik aan het optimaliseren en ontwikkelen van behandelgebieden en producten.

Contact Info

Email:
Emmely@digidok.nl

Linkedin:
Emmely Pennings

Telefoonnummer:
+316 4034 1961

rianne-k-4

Rianne Schram

Healthcare consultant

Al tijdens haar master voeding en gezondheidswetenschappen was Rianne geïnteresseerd in te begrijpen hoe mensen regie kunnen nemen over hun eigen gezondheid. Vanuit die motivatie zet Rianne zich al 10 jaar in om nieuwe ontwikkelingen in de zorg te realiseren. Hierbij staan het verbinden van mensen, het vertalen van de medische wetenschap naar praktische toepasbaarheid en optimalisatie van processen centraal. Haar carrière begon in de coördinatie en uitvoer van klinische trials voor nieuwe geneesmiddelen.

Rianne begeleidde tientallen ziekenhuizen met het gebruik van nieuwe systemen en processen. Vervolgens heeft ze commerciële en medische rollen in de farmaceutische industrie bekleed. Met haar ervaring in educatie-projecten in het zorgveld tot aan de co-creatie van medisch digitale hulptools in de Scandinavische markt, brengt Rianne kennis en een drive met zich mee om verschillende partijen in de zorg en IT met elkaar te verbinden.

Rianne krijgt energie van het analyseren van vraagstukken vanuit een multidisciplinaire aanpak, om deze vervolgens om te buigen naar projecten die impact maken voor de patiënt & zorgverlener. Als consultant zet zij zich graag in om gezamenlijk vraagstukken rondom de organisatie & optimalisatie van patiëntenzorg aan te pakken.

Contact Info

Email:
Rianne@digidok.nl

Linkedin:
Rianne Schram

Telefoonnummer:
+316 21615951

Spies2

Stephan Spies

Technisch Architect

Stephan is onze technisch architect en heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de ICT. Hij is sparringpartner en ideegenerator voor organisaties op het gebied van ICT.

Door zijn kennis van ontwikkelingen in de technologie en out-of-the-box te denken legt hij verfrissende verbanden en is hij in staat nieuwe inzichten te geven. Het gevolg is vernieuwde energie, waarmee doelen kunnen worden geformuleerd en strategie kan worden bepaald. Stephan heeft een ruime ervaring op het gebied van IT en beveiliging, new business development, strategieontwikkeling en creatief / innovatief ondernemen.

De afgelopen jaren werkt hij onder anderen ook als ICT verantwoordelijke voor het Institute for Positive Health, als beveiligings- en ICT-adviseur voor P-services HR Group BV, als partner van Solkie BV (online medewerkers tevredenheids onderzoeken en analytics) en partner van Tiding (online nieuws platform).

Contact Info

Email:
Stephan@digidok.nl

Linkedin:
Stephan Spies

Telefoonnummer:
+316 25339788

Flo

Florence van der Wal

Assistent medische ontwikkeling

Florence heeft van jongs af aan affiniteit met de gezondheidszorg. Ze assisteert het team om ervoor te zorgen dat de ontwikkelingen sneller kunnen verlopen. Ze steekt graag haar handen uit de mouwen om anderen te helpen en leert snel. Florence weet van aanpakken en zet graag een tandje bij. Florence combineert het werk bij DigiDok met haar studie. 

Contact Info

Email:
Florence@digidok.nl

Telefoonnummer:
+316 3643 2363

Olivier

Olivier Caris

Data analist

Olivier is een een jonge, gedreven student van de HBO ICT & Business Fontys in Eindhoven. Tijdens zijn studie heeft hij onder andere ervaring opgedaan met Data Science vraagstukken en projecten binnen de zorg. Deze skills en ervaring wil hij graag inzetten tijdens zijn stage bij DigiDok. Als data analist analyseert en optimaliseert hij onze behandelgebieden en -processen.

Contact Info

Email:
Olivier@digidok.nl

Linkedin:
Olivier Caris

Telefoonnummer:
+31 6 31799085