Inez

Inez Teunissen

Founder

Innovatie, verandering en klantdenken zit in haar DNA. Al tijdens haar studie International Business, koos ze voor de specialisatie Marketing en Innovatie. Het innoveren van producten en processen loopt ook als een rode draad door haar carrière. Van het opzetten van Ditzo (en het zorgbedrijf van Ditzo), en Start Green tot het runnen van innovatieve venture capital fondsen voor startups en turnaround management van a.s.r. Schade, waarbij ze aan de basis stond van de herontwikkeling van het gehele productenpallet.

In 2016 besloot zij haar kennis en vaardigheden in te zetten voor maatschappelijke bedrijven en organisaties. Eerst als directeur van StartupUtrecht, onderdeel van StartupDelta/Techleap, later als country manager van dé e-revolutie uit Scandinavië: Docly/Min Doktor. Voor deze digitale zorgverlener met wereldwijd 400.000 gebruikers begeleidde zij de Nederlandse uitrol.

Contact Info

Email:
Inez@digidok.nl

Linkedin:
Inez Teunissen

Telefoonnummer:
+316 2079 1956

_D615995-2

Bertus Buitenhuis

Founder

Bertus heeft meer dan 15 jaar ervaring in productmanagement in de gezondheidszorg. Na zijn studie in Delft begon hij als consultant bij Chipsoft, marktleider in ziekenhuis-automatisering: een markt die zich kenmerkt door complexe ketens, een hoge mate van politiek en uiterste zorgvuldigheid. Van Chipsoft maakte hij de overstap naar Topicus Zorg, een van de meest innovatieve en vooruitstrevende systeemhuizen. Hij werd er uiteindelijk directeur van Protopics, een joint venture van Topicus en Promedico.

De afgelopen jaren richt Bertus zich als zelfstandig consultant op de samenwerking van zorgprofessionals rondom ouderen, met opdrachtgevers in de huisartsenzorg en thuiszorg. Hij heeft daarbij meerdere startups in de markt gezet, onder andere een koppeling tussen Nedap ONS, de marktleider in software voor de thuiszorg, en andere zorgverleners onder het label Samenwerken.it.

Contact Info

Email:
Bertus@digidok.nl

Linkedin:
Bertus Buitenhuis

Telefoonnummer:
+316 3643 2363

Spies

Stephan Spies

Technisch Architect

Stephan is onze technisch architect en heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de ICT. Hij is sparringpartner en ideegenerator voor organisaties op het gebied van ICT.

Door zijn kennis van ontwikkelingen in de technologie en out-of-the-box te denken legt hij verfrissende verbanden en is hij in staat nieuwe inzichten te geven. Het gevolg is vernieuwde energie, waarmee doelen kunnen worden geformuleerd en strategie kan worden bepaald. Stephan heeft een ruime ervaring op het gebied van IT en beveiliging, new business development, strategieontwikkeling en creatief / innovatief ondernemen.

De afgelopen jaren werkt hij onder anderen ook als ICT verantwoordelijke voor het Institute for Positive Health, als beveiligings- en ICT-adviseur voor P-services HR Group BV, als partner van Solkie BV (online medewerkers tevredenheids onderzoeken en analytics) en partner van Tiding (online nieuws platform).

Contact Info

Email:
Stephan@digidok.nl

Linkedin:
Stephan Spies

Telefoonnummer:
+316 25339788

Flo

Florence van der Wal

Assistent medische ontwikkeling

Florence heeft van jongs af aan affiniteit met de gezondheidszorg. Ze assisteert het team om ervoor te zorgen dat de ontwikkelingen sneller kunnen verlopen. Ze steekt graag haar handen uit de mouwen om anderen te helpen en leert snel. Florence weet van aanpakken en zet graag een tandje bij. Florence combineert het werk bij DigiDok met haar studie. 

Contact Info

Email:
Florence@digidok.nl

Linkedin:

Telefoonnummer:
+316 3643 2363