Inez

Inez Teunissen

Founder

Innovatie, verandering en klantdenken zit in haar DNA. Al tijdens haar studie International Business, koos ze voor de specialisatie Marketing en Innovatie. Het innoveren van producten en processen loopt ook als een rode draad door haar carrière. Van het opzetten van Ditzo (en het zorgbedrijf van Ditzo), en Start Green tot het runnen van innovatieve venture capital fondsen voor startups en turnaround management van a.s.r. Schade, waarbij ze aan de basis stond van de herontwikkeling van het gehele productenpallet.

In 2016 besloot zij haar kennis en vaardigheden in te zetten voor maatschappelijke bedrijven en organisaties. Eerst als directeur van StartupUtrecht, onderdeel van StartupDelta/Techleap, later als country manager van dé e-revolutie uit Scandinavië: Docly/Min Doktor. Voor deze digitale zorgverlener met wereldwijd 400.000 gebruikers begeleidde zij de Nederlandse uitrol.

Contact Info

Email:
Inez@digidok.nl

Linkedin:
Inez Teunissen

Telefoonnummer:
+316 2079 1956

_D615995-2

Bertus Buitenhuis

Founder

Bertus heeft meer dan 15 jaar ervaring in productmanagement in de gezondheidszorg. Na zijn studie in Delft begon hij als consultant bij Chipsoft, marktleider in ziekenhuis-automatisering: een markt die zich kenmerkt door complexe ketens, een hoge mate van politiek en uiterste zorgvuldigheid. Van Chipsoft maakte hij de overstap naar Topicus Zorg, een van de meest innovatieve en vooruitstrevende systeemhuizen. Hij werd er uiteindelijk directeur van Protopics, een joint venture van Topicus en Promedico.

De afgelopen jaren richt Bertus zich als zelfstandig consultant op de samenwerking van zorgprofessionals rondom ouderen, met opdrachtgevers in de huisartsenzorg en thuiszorg. Hij heeft daarbij meerdere startups in de markt gezet, onder andere een koppeling tussen Nedap ONS, de marktleider in software voor de thuiszorg, en andere zorgverleners onder het label Samenwerken.it.

Contact Info

Email:
Bertus@digidok.nl

Linkedin:
Bertus Buitenhuis

Telefoonnummer:
+316 3643 2363